Instagram'da Keşfete Düşme Yolları

Instagram’da Keşfete Düşme Yolları

Herkesin yoğun şekilde kullandığı Instagram’da keşfete düşme yolları sıkça merak edilen konular arasında. Bunun nedeni Instagram keşfetine düşmenin pek çok getirisinin olmasıdır. Herkes sosyal medya aleminde popülerlik yakalamak ister. Pek çok insan hazırladığı içeriklerin çok daha fazla kitleye ulaşmasını ister. Böylelikle bir ınfulencer olma şansını da yakalarlar. Ya da bir marka keşfete düşerek ağını kısa sürelerde katlayarak büyütebilir. Bu sebeple Instagram üzerindeki her hesap sahibi kişi keşfete düşmek isteyebilir. Instagram’da keşfete düşme yolları, bu uygulamanın sahip olduğu algoritmanın incelenmesi ile bulunur. Algoritmada her değişiklik olduğunda yeni yolların ortaya çıkması da mümkündür.

Instagram'da keşfete düşme yolları

Takipçi Sayınızı Artırın

Instagram’da sahip olduğunuz takipçi sayısı etkileşim seviyenizi de gösteren ibarelerdendir. Hesaplar sahip oldukları takipçi sayısına göre popülerlik sıralamasına girebilir. Bu sebeple hem kişisel hem de işletme hesapları gerçek takipçilere ihtiyaç duyarlar. Bu sayıyı artırmak için organik takipçi artırma yollarını deneyebilirsiniz. Tabi bu yöntemler uzun zaman ve bolca sabır gerektirir. Çok daha kısa sürede takipçi kitlesin büyütmek isteyenler için Instagram Türk takipçi satın al uygulamalarını gözden geçirebilirsiniz. Güvenilir ve alanında uzman kişilerden alacağınız takipçi satın alma hizmeti hesabınızı popüler hal getirmeyi başarır. Hesabınızdaki etkileşim seviyesinin yükselmesi de paylaşımlarınızın keşfette yer almasını sağlar. 

Keşfete Düşme Etkietleri Kullanın

Instagram dünyasında pek çok etiket bulunur. Bunlara yaygın olarak “hashtag”  dendiği bilinir. Bu ögeler yapılan paylaşımı nitelemeye yarar. Bu sayede instagram algoritması belli başlı içerikleri onuna ilgilenen kitlelere daha rahat yöneltebilir. Instagram dünyasında zaman zaman bazı etiketler popülerleşir. Bir akım, bir güncel olay etiketlerin dikkat çekme seviyelerini genellikle etkiler. Hazırladığınız içerikleri bu popüler etiketlerle eşleyerek siz de keşfete kolayca düşebilirsiniz. Instagram keşfete düşme etiketleri belli aralıklarla güncellenir ve değişir. Bu sebeple güvenilir takipçi satın alma işlevsel olanları bulabilmek için sosyal medyada bolca zaman geçirmeli ve güncel gelişmeleri yakından takip etmelisiniz.

Instagram Keşfet Saatlerini Kullanın

Instagram algoritmasının belli saatlerde yapılan paylaşımları daha popüler görerek keşfete yerleştirdiği düşünülür. Bu zaman dilimleri uygulama kullanıcıları arasında “Keşfete düşme saatleri” olarak adlandırılır. Hesap sahipleri instagram’ın aktif saatlerini takip ederek bu zaman dilimlerinde paylaşımlarını yapabilir. Bu yöntem instagram’da keşete düşme yolları içerisinde sıkça denenen ve olumlu sonuçlar alınan tekniklerdendir. Instagram keşfet saatleri hangi zamanlardır pek çok insan bu konuyu da merak eder. Bu saat dilimleri değişiklik gösterse de temel olarak günde üç farklı vaktin keşfet saatleri olduğu bilinir. Sabah 10.00 ile 11.00 arası bunlardan ilkidir. Bu saatler arasında kişilerin güne başladığı ve sosyal medyada gezinmeye başladığı bu sebeple uygulamada yoğun bir trafik olduğu bilinir. Bir diğer saat aralığı 12.00 ile 13.00 arasıdır. Bu zaman diliminde de güne bir öğle arası verilir ve kişiler vakitlerini yine sosyal medyada gezinerek geçirir. Son olarak akşam saat 19.00 ve devamının da yoğun trafikli vakitler olduğu bilinir ve bu zamanları paylaşım yaparak değerlendirmek önerilir.