İnstagram'da Hızlı ve Kolay Büyümenin Yolu

Güvenilir takipçi satın almanın en büyük artılarından birisi sürekli takipte kalan ve sizlerle sürekli etkileşime giren takipçiler kazanmanız olacaktır. Ayrıca sayfanız veya profilinize gelen takipçilerin sizlerin paylaşımlarınıza yaptıkları geri dönüşler sizlere oldukça katkı sağlayacaktır. Bot takipçiler bunu yapamaz ve hesabınız oldukça sahte görünüme bulanır. Gerçek ve güvenilir takipçileri kullanarak profiliniz veya hesabınızı sahte görünümünden kurtarıp yerine organik ve gerçek görünüm sağlar. Sahte görünümün önüne geçmek için yeni yeni yayılan takipçi satın alırken daha da detaya inen seçenekleri göz önünde bulundurmak sizlerin yararına olacaktır.

Instagram üzerinde yalnızca bireysel profiller kendi yüzlerini reklam aracı yapmak için satın almamaktadırlar. Aynı zamanda ticari firmalar ve markalar da sayfaları için takipçi satın almaktadır. Eğer bir markanız veya ticari firmanız var ise güvenilir takipçi satın almanın faydasını sizlere şöyle anlatabilirim: takipçi sayınızın düşme riski olmadan takipçi kazanırsınız, sayfanız veya profilinize bir sakıncası olmayacaktır, başkalarını takip edip beğenmenize gerek olmayacaktır, marka ve ticari firmalarınız yüksek sayıda takipçi kitlesine sahip olarak kendi alanlarındaki rakiplerine hiç de uzak kalmayıp önlerine bile geçireceklerdir. Satılan ürünler konusunda yapılan yorumlar beğenilen gönderiler satış gönderiniz için olmazsa olmazdır. Hem yüksek takipçili hem de fazlasıyla geri dönüş alınan sayfayı, İnstagram algoritması insanların karşısına çıkarır. Bu sayede sizler hızlı ve kolay büyür, ürünleriniz kolay satılmış olur.

Öte yandan konuma özel takipçi satın alırsanız istediğiniz bir paylaşımı hedef kitleyle daha kolay buluşturabilir, isteklerinizi çok daha basit bir şekilde gerçekleştirmiş olursunuz. İnstagram algoritmasına dahil olup gerçek kullanıcıların keşfet sayfasına düşmeniz sizlere gerçek ve organik takipçi getirecektir. İnstagram'ın bu güzel nimetinden faydalanmak için güvenilir takipçi satın almanız gerekmektedir. Çünkü güvenilir takipçi satın aldığınız zaman bot takipçilere nazaran yaptıkları geri dönüşümle, sizlerle etkileşime girer ve sizleri İnstagram'ın istatistikleri içerisine iter. Bu sebepten ötürü İnstagram algoritması sizleri tutar ve en faydalı yere koyar. Ne zaman içerikleriniz iyi doğrultuda, hedef kitleye ulaşıyorsa aldığınız etkileşimlere ve geri dönüşlere borçlusunuz.

Cinsiyet seçeneğinden yararlanıp gönderilerinizi daha kolay bir şekilde takipçilerle buluşturabilirsiniz. Örneğin; iç çamaşırına özel bir ticari firma sahibi iseniz ve yalnızca erkek iç çamaşırı ürünleri pazarlıyorsanız, sizlerin kadın takipçiye ihtiyacınız olmadığından güvenilir erkek takipçileri satın almayı tercih edebilirsiniz. İnstagram'ın kaldıraç sistemi olarak adlandırabileceğimiz keşfet sistemi, sizlerle diğer kullanıcıların kesişmesini sağlar. Sizlerin içeriklerini potansiyel takipçilerinizle buluşturur ve büyüyüp gelişmenize yardımcı olur.

Takipçi satın alırken kaybolan veya silinen hesaplar sizleri sıkıntıya soktuğu gibi güvenilir takipçiler gerçek takipçiler olduğundan hesabınızdan takipçi eksilmez ve her paylaşımınızla etkileşime girer. İnstagram üzerinden hızla büyüyp gelişirken diğer yandan satın aldığınız takipçileri başka sosyal ağlarınıza aktarabilirsiniz. Bu sayede kazancınız veya şöhretinizi ikiye katlayabilirsiniz.