Youtube 4 Bin Saat İzlenme Satın Almak İşe Yarar Mı?

Youtube 4 Bin Saat İzlenme Satın Al hizmeti ile Youtube kanalınızı aktifleştirerek para kazanabileceğiniz platforma dönüştürebilirsiniz. Youtube son almış olduğu karara göre platform üzerinden kanalları olan kullanıcıların aktif olarak para kazanabilmesi için en az 1000 abonelik ve 4000 saat izlenme şartı getirmiştir.

Youtube kanalınız için çekmiş olduğunuz tüm içeriklerden para kazanabilmek için 4000 saatlik izlenme süresini doldurmanız gerekmektedir. Bunun en önemli nedeni ise Youtube platformunun para kazanmak için yapılan çalışmaların daha fazla kişi ile etkileşim içerisinde olmasını sağlamaktır.

 

Youtube 4 Bin Saat Nasıl Yapılır?

Youtube 4 bin saat izlenme almak için hemen servisimizi tercih edebilirsiniz. Hem abone hem de izlenme saatiniz yükseleceği için çekmiş olduğunuz Youtube videoları üzerinden para kazanmayı aktif hale getirebilirsiniz.

Youtube 4 bin saat izlenme almak için takip emeniz gereken adımlar ise şu şekildedir;

-İlk olarak açmış olduğunuz Youtube kanalınızın abone görünümünü açık hale getirmelisiniz.

-Kanal video içeriklerinizde kesinlikle spam olmamalıdır.

-Youtube izlenme saatinin aktif edilebilmesi için sadece size özgün birkaç tane video içeriğinin olması gerekmektedir.

-Aktif kanallar üzerinden 4 bin saat izlenme yüklenmektedir. Aktif kanalınıza satın alacağınız 4 bin saat izlenme sonrasında Youtube üzerinden kanalınız ve videonuz keşfete düşecektir. Bu da daha fazla izleyiciye ulaşılabilmesi anlamına gelmektedir.

-Youtube 4 bin saat izlenme satın alma hizmetimizden yararlanmak için havale veya EFT yöntemi ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı kullanıyor iseniz güvenli ödeme seçeneği ile de satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

4000 Saat İzlenme Kaç Para?

Youtube 4000 saat izlenme için pek çok farklı siteden hizmet detaylarını inceleyebilirsiniz. Ancak bu noktada mağdur olmamanız için bu işi profesyonel olarak yapan siteler ile çalışmanız büyük önem arz etmektedir. Paranızın boşa gitmemesi ve kanalınız ile ilgi sorun yaşamamak adına kaliteli ve garantili hizmet sunan sitemizi tercih edebilirsiniz.

Youtube 4000 saat izlenme fiyatları her siteye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak çok ucuza hizmet veren firmalar sektörde sadece sizlerin mağdur olmasına neden olmaktadır. Youtube kanalınızın güvenli ellere emanet edilmesi ve 4000 saat izlenme satın alma hizmetini profesyonel olarak yapmak için sitemizi kullanabilirsiniz.

Yalnızca 4000 saat izlenme sınırını tamamlamak için değil diğer paylaşmış olduğunuz videolarınızın da görüntüleme sayısını yükseltmek için izlenme paketlerini inceleyebilirsiniz. Youtube üzerinden beğeni ve izlenme paketleri tamamen sitemiz güvencesi ve garantisi altındadır. %100 gerçek kullanıcılardan oluşan 4000 saat izlenme sınırını kısa sürede tamamlayarak sizler de Youtube kanalınızı para kazanmak için aktif hale dönüştürebilirsiniz.

4000 saat izlenme hizmetimiz dışında Youtube abone sayısı yükseltme ve diğer sorularınız için de dilediğiniz zaman sayfamız üzerinden hizmetlerimize ulaşarak güvenli satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.